Jezelf verrassen is: iets leren dat je dacht nooit te kunnen...   Leer jongleren!  
     
  Leer jongleren!   Klik hier voor beginners set jongleerballen  
         
......
Ja, waarom niet?
Verras jezelf. Ook JIJ kan leren jongleren.

Als je wilt, tenminste. Als je bereid bent door te zetten en er minimaal vijf minuten per dag aan te besteden.

En JA, SCHRIFTELIJK kun je leren jongleren.

Begin nu. Je kunt het binnen zes maanden. Ik weet het zeker, want ik heb het zelf pas geleerd (op 42 jarige leeftijd). Deze stap-voor-stap cursus werkt voor iedereen!

En de ervaringen zijn goed. Lees de reacties onderaan deze pagina maar.

Ik geef je geen garantie op succes, als je niet oefent en blijft oefenen. Ik sta niet naast je om je bij alle stappen er doorheen te helpen. Maar ik heb wel geprobeerd het zo gemakkelijk mogelijk te maken door het maximaal duidelijk en eenvoudig op te schrijven.

Het enige dat je moet doen is beginnen en de komende drie, vier maanden (bijna) elke dag even een paar minuten oefenen. En blijven oefenen ook als het nergens op lijkt.

Stel jezelf een doel, bijvoorbeeld 20 keer een bal opgooien, en als je het bereikt hebt: tracteer jezelf en iedereen met wie je het wilt delen!
 
AANMELDEN:
Om je aan te melden voor de verrasjezelf jongleer- cursus voor beginners, verzend je je naam en e-mail adres met het formulier rechtsboven.

Voor deze cursus vragen we 5 euro.

Lange tijd is de cursus gratis geweest. Maar hij heeft zich nu, na bijna honderd positieve reacties, wel bewezen.

 
Succes! Ik hoop van je te horen.
Vriendelijke groeten,
 
Anne van Wageningen
 
P.S. Heb je vragen, suggesties of wil je op de hoogte gehouden worden, laat het me weten.
Het e-mail adres is: infoverrasjezelf.nl

Introductie

"Dit is jongleren: je handen gooien om beurten een bal omhoog. Om daar echter mee door te kunnen gaan - en om indruk te maken op de omstanders - is het nodig de ballen ook weer op te vangen.
 
Om de bal te kunnen vangen, moet je zo gooien dat ze ongeveer boven de andere hand weer naar beneden komen. Gooi daarom schuin omhoog.
 
Door naar deze punten te mikken:
 
Maken de ballen deze boogjes:
 
De ballen botsen niet, als je ze keurig om beurten gooit."

 
 
AANMELDEN
JONGLEER CURSUS PER E-MAIL:
 
Om je aan te melden voor de verrasjezelf jongleer cursus voor beginners, verzend je je naam en e-mail adres met onderstaand formulier naar verrasjezelf.nl.
Naam:
E-mail adres:
 

LET OP: Je ontvangt dezelfde dag nog een engelstalige mail waarin een link staat om je aanvraag te bevestigen. Ons verzendbedrijf aweber.com doet dit ter bestrijding van ongevraagde e-mails (spam).
 
Klik op de link in deze e-mail en je ontvangt de eerste jongleerles en informatie over het betalen van de vergoeding van 5 euro.
 
Bestel je een (of meer) set(s) jongleerballen dan is de cursus gratis.
Klik hier voor beginners set jongleerballen
DIRECT BEGINNEN
JONGLEER CURSUS PER E-MAIL:
Begin direct door gebruik te maken van Paypal (ook voor creditcards):
Beginnerscursus jongleren € 5,-
 
1 set jongleerballen +cursus € 11,20
 
2 sets jongleerballen + cursus € 14,70
 

Je ontvangt een betalingsbevestiging per e-mail. De bestelling wordt verzonden met TPG post, binnen 5 werkdagen na ontvangst van de betaling.

De cursus is beschikbaar als e-book of als e-cursus. (Zeven lessen per e-mail worden in 1 week tijd toegezonden.)

Ruim vijfhonderd cursisten gingen je voor. Lees reacties:
"Na elke dag goed oefenen is het me gelukt! Ik kan nu jongleren, en iedereen staat versteld als ik met welk voorwerp dan ook even lekker sta te jongleren, hardstikke bedankt!"

"Ik vond dat de cursus heel goed was opgebouwd, en alles werd stap voor stap uitgelegd. Ik kon al jongleren, maar wou men techniek bijschaven. Ik vond zeer nuttige tips in jouw cursus.
Ik vind het een zeer goed initiatief!"

"Ik heb nog niet eerder zo'n cursusje via internet gedaan, maar het beviel goed."

"Ik kan het jongleren redelijk, maar kan het nog niet vaak genoeg achter elkaar. Zal dan iets meer moeten oefenen, wat ik al lang niet meer gedaan heb. Bedankt voor deze leuke cursus."

"Bedankt voor de mailtjes over het jongleren. Ik vond het heel leuk om op deze manier het jongleren te leren. Hoewel het nog niet helemaal goed gaat ben ik ervan overtuigt dat het me wel gaat lukken. Zoals jullie al schreven: het is even doorzetten."

"Ik ben er wel achter gekomen dat als je echt goed wilt leren jongleren je het beste jong kunt leren jongleren. Desalniettemin heb ik het wel geleerd hoor!

Het concept is geweldig leuk, echt waar, in de vorm van emailberichten met daarin kleine stapjes op weg naar het jongleerschap. Ik doe al mijn collega's versteld staan met mijn balletjes."

"Bedankt voor het opsturen van de cursus jongleren, ik heb er heel veel aan gehad, nu kan ik men vrienden verrassen met men jongleerkunsten!

In het begin ging het wat moeizaam maar nu lukken zelfs de variaties al heel goed!"

"Ik vind dat iedereen die zou willen jongleren jullie cursus moet volgen! Bedankt dat ik door jullie kan jongleren!!!"

terug naar www.verrasjezelf.nl